Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 2η συνάντηση χορωδιών Ν. Ροδόπης στη Ξυλαγανή.







Μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα τελετών του Λυκείου Ξυλαγανής για να φιλοξενήσει τη δεύτερη συνάντηση χορωδιών Ν. Ροδόπης που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρώνειας- Σαπών.

Η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία δίνοντας ζωντάνια και κίνηση στην Ξυλαγανή καθιστώντας την παράλληλα πολιτιστικό επίκεντρο, εκείνη την ημέρα, σε όλο το νομό Ροδόπης.
Οι χορωδίες που συμμετείχαν ήταν του δημοτικού σχολείου Ξυλαγανής, του πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης, του Θρακικού Ωδείου και του Συλλόγου Πατεράδων, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αι άφησαν άριστες εντυπώσεις.
Παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονας, η αντιδήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Κική Πατσάρα, ο πρώην δήμαρχος Σαπών και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ντίνος Χαριτόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ κ Βούλα Ελευθεριάδου, ο πρώην δήμαρχος Μαρωνείας Χρήστος Παπανικολάου, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Βασίλης Χριστακάκης, ο διευθυντής του λυκείου Ξυλαγανής κ. Ανέστης Ποιμενίδης και άλλοι.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πατεράδων κ. Μουζαλιώτης Ευάγγελος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες συλλόγους και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο.
Ο ίδιος τόνισε ότι του χρόνου μάλλον θα πρέπει να αναζητηθεί νέος χώρος αφού η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή και σε ενδιαφέρον.
Την παρουσίαση των χορωδιών έκανε ο γραμματέας του Συλλόγου Πατεράδων κ. Τριαντάφυλλος Παππαδάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: