Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η νίκη της Pharmathen αποτελεί νίκη για την περιοχή μας




Νίκη για την περιοχή μας μπορεί να χαρακτηριστεί η πιστοποίηση της Pharmathen , της βιομηχανίας φαρμάκων που βρίσκεται στο ΒΙΟΠΑ Σαπών, από Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.
Αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και ύστερα από σχολαστική και πολυήμερη επιθεώρηση που διενεργήσαν εκπρόσωποι του αμερικανικού φορέα στο εργοστάσιο των Σαπών.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνεπάγεται σαφώς και ορισμένα πράγματα:

Συνεπάγεται αρχικά ότι οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του εργοστασίου των Σαπών είναι από τις καλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες που υπάρχουν σε όλων των κόσμο.
Συνεπάγεται ότι η διεύθυνση, τα στελέχη και το προσωπικό του εργοστασίου των Σαπών είναι άρτια καταρτισμένα, διαθέτουν επαγγελματισμό, γνώσεις, συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Τέλος συνεπάγεται ότι η βιομηχανία έχει πλέον κάθε λόγο να αναπτυχθεί, να αναβαθμιστεί, και να δημιουργήσει νέα τμήματα και νέες μονάδες στις Σάπες κάτι που θα σημάνει την παράταση για πολλά χρόνια της εδώ παρουσίας τη, αλλά και παράλληλα ότι θα συμβάλει στην απασχόληση επιπλέον προσωπικού γεγονός που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και γενικότερα στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Γι’αυτό η νίκη αυτή της Pharmathen είναι σίγουρα μια νίκη και για τον τόπο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: