Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΑΜΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ»
Θέλω να συγχαρώ την Φώφη Γεννηματά για την μεγάλη νίκη της και την ανάδειξη της ως ηγέτιδας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μαζί και όλους τους υποψηφίους προέδρους για τον ευγενικό αγώνα που έδωσαν κατά τον πρώτο και δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.  

Προχωράμε με ενότητα στην προοπτική συγκρότησης του νέου φορέα που φιλοδοξούμε να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας για το πολιτικό σύστημα αλλά και να υπηρετήσει την κοινωνία και τις ανάγκες των πολιτών μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και εθελοντές που δούλεψαν στο Νομό μας γιαναολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα καθώς και τους εκατοντάδες πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν λειτουργώντας ως εγγυητές της ενότητας της Παράταξης και δίνοντας στην Φώφη Γεννηματά περίλαμπρη πρωτιά!
Είναι η ώρα για όλους μας σε αυτό τον πολιτικό χώρο να δουλέψουμε χωρίς τείχη και ανώφελους ανταγωνισμούς προκειμένου να φέρουμε την Ροδόπη και την Θράκη στην θέση που τους αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: