Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Σειρά εποικοδομητικών επαφών του υποψηφίου προέδρου για το ΕΒΕ Ροδόπης Γ. Κιλτσίκη με τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Κομοτηνής






Μια σειρά εποικοδομητικών επαφών και επισκέψεων ολοκλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης κ. Γιάννης Κιλτσίκης , προκειμένου να γνωστοποιήσει τις θέσεις του πάνω σε σοβαρά θέματα και πρωτοβουλίες που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής και παράλληλα να ανταλλάξει απόψεις για την πορεία και το μέλλον των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής αγοράς.

Μεταξύ των άλλων ο κ. Κιλτσίκης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο δίνοντας βαρύτητα στην αξιοποίηση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στην αναπτυξιακή διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει η περιοχή με την συμμετοχή του επαγγελματοβιοτεχνικού κόσμου.
Στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικιδη Νίκο δόθηκε μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου και στην αντιμετώπιση της κατάστασης που οδηγεί τους καταναλωτές από τη Ροδόπη να μεταβαίνουν για αγορές στη γειτονική Βουλγαρία.
Με τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδη ανταλλάχτηκαν απόψεις και συζητήθηκαν με έμφαση η ενίσχυση της τοπικής αγοράς και γενικά η στήριξη των ντόπιων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
Στο τέλος όλων αυτών των επαφών ο κ. Κιλτσίκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το εξιλαστήριο θύμα της κρίσης είναι ο μικρός επαγγελματίας και γι’αυτόν θα αγωνιστούμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια: