Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΡΟΔΟΠΗΣ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Δαμιανός Κωνσταντίνος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1974 στην Κομοτηνή  είναι έγγαμος  και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (UniversityofUlster) .     
Είναι ο ιδρυτής και διαχειριστής της «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» καθώς και διαχειριστής της «ΒΙΟΔΕΛΤΑ ΙΚΕ».
Η επαφή του με την λειτουργία των επιχειρήσεων ξεκινά από το 1995 καθώς έχει εργαστεί ως υπεύθυνος πωλήσεων στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΒΑΡΩΦΥΤ Α.Ε.

Από το 1999 έως και το 2002 συνεργάστηκε με την Αναπτυξιακή Ροδόπης ως μέλος της διοικητής ομάδας των  «Γραφείων Βιομηχανικής Αλλαγής»  και ως μέλος της διοικητικής ομάδας στα προγράμματα «ADAPT». Ταυτόχρονα λειτουργούσε και ως σύμβουλος ΜΜΕ για λογαριασμό της Αναπτυξιακή Ροδόπης.
Από το 2003 έως το 2005 συνεργάστηκε με την ΑΙΧΜΗ ΑΕ ως Υπεύθυνος Πωλήσεων και έργων μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και ως συντάκτης μελετών για συγχρηματοδοτούμενα έργα, Αναπτυξιακό Νόμο, Αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων, Benchmarking και  έρευνες αγοράς.       
Από το 2005 έχει την δική του επιχείρηση στον χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και έχει συνεργαστεί με σημαντικό αριθμό τοπικών επιχειρήσεων αλλά και φορέων με στόχο την εξεύρεση λύσεων και οικονομικών πόρων για την υλοποίηση εκατοντάδων επιχειρηματικών σχεδίων.
Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ειδικότερα με το ΒΙΟΑΕΡΙΟ εντάσσοντας τρεις επιχειρήσεις στις διατάξεις του Επενδυτικού Νόμου και αναλαμβάνοντας την διαχείριση μια εξ αυτών (ΒΙΟΔΕΤΑ ΙΚΕ) και έχοντας ενεργό ρόλο στην εξέλιξή της .        
Η εμπειρία του και η γνώση του στο αντικείμενο των προγραμμάτων χρηματοδότησης αλλά και η καθημερινή του επαφή με επιχειρήσεις της περιοχής,  μικρές και μεγάλες, τον καθιστούν ως μια αξιόπιστη επιλογή για τα μέλη του Επιμελητηρίου και συνιστούν μια πραγματική εγγύηση για την επόμενη μέρα στον πολύπαθο χώρο του «Επιχειρείν» στην Ροδόπη.
Είναι υποψήφιος στο τμήμα Παροχής Υπηρεσιών του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, ΜΑΖΙ Από το Χθες  στο Αύριο», με υποψήφιο πρόεδρο τον Γιάννη Κιλτσίκη.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: