Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Κομοτηνή από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την εταιρεία ΜΕΓΑΜε την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασίαμε τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.

Την 14η – 15η Νοεμβρίου2017 η δράση θα βρεθεί στην Κομοτηνή, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.
Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Τρίτη 14 Νοεμβρίου2017
·         18:00  Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer
Χώρος διεξαγωγής:  Αμφιθέατρο Ιδρύματος Παπανικολάου
Διεύθυνση: Παπανικολάου 1, Κομοτηνή
Ομιλητές / Θέμα:
Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»
Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»
Ελένη Λέμη, Ψυχολόγος «Τα οφέλη της νοητικής ενδυνάμωσης στους ανοϊκούς ασθενείς»
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017
9:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)
Χώρος διεξαγωγής:  Αμφιθέατρο Ιδρύματος Παπανικολάου
Διεύθυνση: Παπανικολάου 1, Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια: