Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Β Ελευθεριάδου “To ΔΠΘ θα γίνει μοχλός ανάπτυξης της περιοχής»



Επίσκεψη στον Πρυτανεύοντα του ΔΠΘ κ Τουλουπίδη

Συνάντηση ουσίας  με τον Πρυτανεύοντα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και  Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής Σταύρο Τουλουπίδη είχε η Βούλα Ελευθεριάδου , στην έδρα του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.
Η κ Ελευθεριάδου ευχήθηκε στον κ Τουλουπίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα γιαυτό , μια που ως τεως φοιτήτρια και η ίδια της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. ευτύχησε να έχει τον κ Τουλουπίδη  ως καθηγητή, γνωρίζοντας έτσι το εξαιρετικό του έρ
Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε , τέθηκαν θέματα όπως η ουσιαστικότερη σύνδεση του Δ.Π.Θ με όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη. Το Πανεπιστήμιο εκτός από πνευματικό κέντρο της περιοχής , μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί  ως η ατμομηχανή της οικονομικής πολιτιστικής και ιστορικής ανάδειξης της περιοχής και ειδικά της Ροδόπης όπου είναι και η έδρα του.
Η συνάντηση έκλεισε με την διαβεβαίωση της κ Ελευθεριάδου πως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κ Τουλουπίδη για την στήριξη του έργου του με μόνο γνώμονα την ευημερία τόσο του Πανεπιστημίου όσο και της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: