Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ «Στηρίζω την Φώφη Γεννηματά και την ενότητα της Δημοκρατικής Παράταξης»



«Είχα την ευκαιρία να υποδεχθώ στην Ροδόπη τον γραμματέα της Κ.Ο. της ΔΗΣΥ, Βασίλη Κεγκέρογλου, μαζί με τον οποίο επισκεφθήκαμε την βιομηχανία DIAXONστην ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Δίνουμε ως ΔΗΣΥ και εγώ ως βουλευτής του νομού ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της βιομηχανικής ζώνης την στιγμή που η ανεργία μαστίζει την περιοχή.

Επισκεφθήκαμε και την Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών, διότι οι καπνοπαραγωγοί αποτελούν το 50% του αγροτικού πληθυσμού του νομού και δίνουν οικονομική ώθηση σε όλους τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής.
Φυσικά είμαστε και σε μία προεκλογική περίοδο όσον αφορά την ΔΗΣΥ. Εγώ στηρίζω την Φώφη Γεννηματά ως καταλληλότερη επιλογή και για την ηγεσία της ΔΗΣΥ γιατί πιστεύω ότι είναι ικανή και μάχιμη ώστε να διασφαλίσει την ενότητα και την συνέχεια της Δημοκρατικής Παράταξης.
Η Φώφη Γεννηματά έχει όραμα, συγκεκριμένο πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη δέσμευση με το πρόγραμμα «Ελλάδα» για να πάει η χώρα μπροστά.
Η μάχη που δίνουμε στην Βουλή είναι για την κοινωνία πρωτίστως και τα προβλήματά της αλλά και για την επόμενη μέρα, όταν θα είμαστε όλοι ενωμένοι στην ευρύτερη Κεντροαριστερά για τη χώρα και την παράταξη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: