Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΠρος: Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
& Πρόεδρο της Ένωσης  Περιφερειών Ελλάδος
Κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό

Αθήνα, 2/10/2017
           
Αγαπητέ κε Αγοραστέ,
Εκ μέρους των Ενώσεων Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου, της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερησίων και Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής, σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίεςκαι την ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη στήριξή σας,τόσο όσον αφορά την προετοιμασία όσο και καθαυτή τη διοργάνωση της ημερίδας, όπως επίσης και για την εξαιρετικά θερμή  φιλοξενία σας.

Η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και η δική σας προσωπικά συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία με την οποία εστέφθη η ημερίδα. Ιδιαίτερη δε ευχαρίστηση προκάλεσε, τόσο σε εμάς όσο και στο σύνολο των συνέδρων, το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, το οποίο αποτυπώθηκε από την ενεργό παρουσία και συμμετοχή σας καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Τα Διοικητικά Συμβούλιατων Ενώσεών μας  προσβλέπουν  σε μία εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας στο μέλλον για την προαγωγή και την ενίσχυση του περιφερειακού και κλαδικού τύπου.
Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: