Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση




Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 38 και 44 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.


Ειδικότερα, προχθές (1-9-2017) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, οι δύο δράστες μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, κρατώντας κυνηγετικό όπλο, πέτρες και ξύλινα ρόπαλα, μετέβησαν στην οικία 36χρονου ημεδαπού, όπου συνεπλάκησαν με αυτόν και πλήθος συγγενικών του προσώπων, λόγω προηγούμενου επεισοδίου του 38χρονου δράστη με τον 36χρονο και τον 41χρονο αδερφό του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίσθηκαν τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 33, 18 (άνδρες), 71 και 16 (γυναίκες) ετών, καθώς επίσης προκλήθηκαν φθορές στην οικία του 36χρονου και σε οχήματα.

Αναλυτικότερα, ο 44χρονος πυροβόλησε, με το κυνηγετικό όπλο, κατά ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά, από θραύση υαλοπίνακα, η 16χρονη επιβάτιδα. Επιπλέον, ο 44χρονος πυροβόλησε κατά του 33χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ από τα σκάγια τραυματίσθηκε και ο 18χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο. Επίσης, η 71χρονη τραυματίσθηκε από πέτρα.

Οι δύο τραυματίες, ηλικίας 71 και 18 ετών μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο 33χρονος τραυματίας διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από το σημείο του συμβάντος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, δύο (2) κυνηγετικά φυσίγγια, δύο (2) κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, σκάγια κυνηγετικού φυσιγγίου και ένα (1) ξύλινο ρόπαλο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: