Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ



Πολλοί είναι οι αναγνώστες μας που αναφέρονται κατά καιρούς στο θέμα του ονόματος του Δημοτικού Σταδίου Σαπών.
Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι αυτό είχε το όνομα «Καλλιπάτειρα», από το φίλαθλο σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα το οποίο είχε ενισχύσει οικονομικά τις υποδομές του σταδίου συμβάλλοντας στην αναμόρφωσή του.
Σήμερα η απαίτηση των πολιτών είναι να αποκατασταθεί η ονομασία του γηπέδου αναγράφοντας και πάλι στην είσοδό του «Καλλιπάτειρα».


-Πολύ ενεργό και δραστήριο αποδεικνύεται το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελπίδας Σαπών κ. Δεβλέτογλου Μπουλέντ, ο οποίος διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στις Σάπες.
Ο κύριος Δεβλέτογλου με την εμπειρία που διαθέτει, αφού διετέλεσε πρόεδρος της προοδευτικής λυκείου, φαίνεται ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα των Σαπών που φέτος έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της δύσκολη οικονομικής συγκυρίας .

-Σοβαρός, σεμνός , εργατικός και χαμηλών τόνων ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή Σαπών κ. Γιώργος Γραμματικόπουλος, επαγγελματίας στις Σάπες, προσπαθεί να περάσει ένα νέο πνεύμα στην ομάδα.
Εκτός των άλλων σκοπός του προέδρου είναι ο Ηρακλής να έχει μια σταθερή και αξιοπρεπή πορεία και παράλληλα να διακριθεί για τη συνέπεια και το ήθος του.
- Οι αγώνες της α’ φάσης κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης (θα είναι μονοί νοκ άουτ) θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, η 1η αγωνιστική της β’ φάσης των ομίλων το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου ενώ η πρεμιέρα των τοπικών πρωταθλημάτων προγραμματίζεται για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.
-Οριστικά δεν θα γίνει η Γ’ Κατηγορία στην ΕΠΣ Θράκης, αφού δεν συμπληρώθηκαν περισσότερες των 18 ομάδων που απαιτούνταν ώστε να έχουνε νέα κατηγορία.
Ανά κατηγορία θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα του Νομού μας οι εξής ομάδες:

Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ:  ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Ελπίδα Σαπων, Ορφέας Ξυλαγανής, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης, ΑΟ Μεσούνης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Κομψάτος Πολυάνθου,  Αναγέννηση Παγουρίων (;) ή Πανθρακικός (;)

Β’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Ηρακλής Σαπών,  Ένωση Ασωμάτων, Βιστωνίδα Κοπτερού, Α.Π.Σ. Πανθρακικός, Αγιοχώρι, Αετός Μίσχου, Α.Ε. Κομοτηνής, Ατσάλι Αρχοντικών, ΑΟ Μύστακας, Πόντος Κομοτηνής, Eλπίδες Κομοτηνής, Δόξα Υφαντών, ΠΑΕ Ποντίων, ΑΟ Φιλία, ΑΟ Φαναρίου, Α.Π.Σ. Δοκός (;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: