Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



-Τις υπηρεσίες  του για μια ακόμη χρονιά θα προσφέρει ως προπονητής στην Ελπίδα Σαπών ο Βασίλης Χαριτόπουλος.
Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου που θεωρεί ανεκτίμητη την προσφορά του Σαπαίου τεχνικού.

-Συνεχίζονται  οι εγγραφές στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.
Παιδιά ηλικίας 5-14 ετών μπορούν να γράφονται στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6944944690 και 6936747143.
-Τα εισιτήρια διαρκείας ξεκίνησε να κυκλοφορεί ήδη η Ελπίδα Σαπών απευθυνόμενη σε φιλάθλους, φίλους και παράγοντες της ομάδας προκειμένου να γίνει ταμείο και να ξεκινήσει άνετα η νέα  ποδοσφαιρική σεζόν.
-Μετά από πολύ χρονικό διάστημα και εκτός φυσικά άλλων απροόπτων τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας θα μπορέσουν να εισπράξουν, όπως όλα δείχνουν, την ετήσια επιχορήγηση από το δήμο Μαρωνείας -Σαπών.
-Ο 16χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Σαμέτ Αχμέτ με καταγωγή από τον Ίασμο της Ροδόπης θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα! Δοκιμάστηκε πριν λίγο καιρό στον «Άγιαξ» της Ηπείρου για να καταλήξει στα Κ17 της ομάδας.
-Τα φιλικά της Δόξας Προσκυνητών
Ορφέας Ξάνθης (16-8)Εκτός
Νέστος Χρυσούπολης (19-8)Εκτός
Παιχνίδι με Τούρκική ομάδα (26-8)
Ορφέας Ξάνθης (30-8) Εντός
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (2-9)
Τα παραπάνω είναι τα σίγουρα ενώ απομένουν δυο ημερομηνίες που πρέπει να καλυφτούν στο κομμάτι των φιλικών παιχνιδιών. 12 Αυγούστου αλλά και στις 23 Αυγούστου, με την τελευταία να γίνεται μάλλον φιλικό με την ομάδα του Διδυμοτείχου.
-Παραμένει ο Pali Elvis στην Ελπίδα
Για ακόμα μια χρονιά ο Πάλι Ελβις θα φορά την φανέλα της Ελπίδας Σαπών. Ο επιθετικός είναι πολύ ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα παρουσία του στις Σάπες και για αυτό θα παραμείνει στην ομάδα της Ελπίδας. Παρότι όλο αυτό το διάστημα που ο Πάλι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α Ερασιτεχνικής, ο ίδιος πιστεύει ότι με την παραμονή του θα πετύχει αυτό που θέλει η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Τίτλους.
-Ερωτηματικά για Ηρακλή
Σε φάση φθοράς και αφθαρσίας ο Ηρακλής Σαπών ο οποίος κάνει κινήσεις να ενισχύσει το ρόστερ του. Ελπίζουμε να βρει σύντομα τις λύσεις που χρειάζεται και να τον δούμε και φέτος να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.
-Μεταγραφικός οργασμός στον Ορφέα Στρύμης
Με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος του Ορφέα Στρύμης κ. Κουκουλάκης έκανε πέντε βασικές μεταγραφές που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Δούκα Χρήστο, Νικο Νταναδά, Δημήτρη Χριστίδη, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και Παντελή Απαζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: