Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣΤον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών, επέλεξε την Κυριακή 06 Αυγ. 17, ανήμερα της  Δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου  ημών Ιησού Χριστού για να εκκλησιαστεί, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος  και στενός συνεργάτης του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ’ πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας.

Ο κ. Κατσιάρας, ευρισκόμενος στη Ροδόπη για λίγες ημέρες, ήλθε στον Ι.Ν. της πόλεώς μας και μετείχε της Κυριακάτικης Θείας  Λειτουργίας από νωρίς μέχρι και το πέρας της. Την ξεχωριστή παρουσία του εξήρε ο Προϊστάμενος ιερέας, Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δημητρόπουλος, καλωσορίζοντας τον, ευχόμενος για την πάντοτε καλή πορεία  του στο πολυσήμαντο αυτό διακόνημα, αλλά και ζητώντας του να μεταφέρει τη μετάνοια και τα σεβάσματά μας στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο.
Ο ίδιος εξέφρασε την ειλικρινή  χαρά και ευχαρίστηση του που ήταν κοντά μας, έχοντας την ευκαιρία να εκκλησιαστεί σε ένα πραγματικά όμορφο  κλίμα κατάνυξης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: