Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

SUMMER CAMP ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ ΣΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ



Άλλη μια διοργάνωση από τον δραστήριο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ και μάλιστα διεθνής, ετοιμάζεται στις αρχές του  Αυγούστου. Στις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας», από 2 έως 11 Αυγούστου θα λάβει χώρα το διεθνών διαστάσεων αθλητικό SUMMER CAMP πολεμικών τεχνών, με επισκέπτες προπονητές, αθλητές και συνοδούς από πόλεις της Ελλάδας  και το εξωτερικό.

Το αθλητικό και όχι μόνο γεγονός, έχει σκοπό να φέρει σε επαφή αθλητές, προπονητές αλλά και φίλους των μαχητικών τεχνών σε διεθνές επίπεδο. Με γνώμονα την αθλητική επιμόρφωση των αθλητών αλλά και την δυνατότητα να προπονηθούν με τους καλύτερους ανά τον κόσμο, οι προπονητές και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ ήρθαν σε επαφή με προπονητές από την Γερμανία, Ρωσία, Εσθονία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία αλλά και την Κίνα, έτσι ώστε να καταφέρουν να φέρουν στην Ελλάδα αξιόλογους δασκάλους από τον χώρο  των  πολεμικών τεχνών. Επίσης πολλοί και αξιόλογοι είναι οι προπονητές που θα συμμετέχουν και από Ελλάδα.  Θα έχουν έτσι την ευκαιρία, να προπονηθούν από τους καλύτερους και μάλιστα στον τόπο τους. Αντίστοιχα οι ξένοι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από το φημισμένο «Ελληνικό Καλοκαίρι» εφόσον η διοργάνωση συνίσταται όχι μόνο στις αθλητικές και προπονητικές συναντήσεις αλλά και σε εξορμήσεις στις γύρω περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και μπάνιο στις ακρογιαλιές, συνδυάζοντας τις προπονήσεις μαζί με διακοπές.
Η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στον Αθλητικό Σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής και είναι μάλιστα τιμή για τον τόπο μας, που επιλέχθηκε μεταξύ άλλων προτάσεων και τοποθεσιών της Ελλάδος, η άγνωστη σε αρκετούς Ροδόπη.  Την διοργάνωση υποστηρίζουν ο Δήμος Μαρωνείας-Σαππών και η ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής.
Για πληροφορίες e-mail: moushakidim@yahoo.gr τηλ: 6934938126

Οι προπονητές που θα συμμετέχουν είναι: 
VALERIY MAISTROVOY-ΡΩΣΙΑ
WANG WU- ΚΙΝΑ
ALEX MAZALOV- ΕΣΘΟΝΙΑ
JEAN CHRISTOPHE PAROLA- ΓΑΛΛΙΑ
ROMAN GRUZINOW- ΡΩΣΙΑ
HERBERT POSSENRIEDE- ΓΕΡΜΑΝΙΑ
FRANK POTT -ΓΕΡΜΑΝΙΑ
HORST ZETTNER -ΓΕΡΜΑΝΙΑ
TIBERIO ABATEGIOVANNI - ΕΛΒΕΤΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ:  
ΜΟΥΣΧΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΛΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΝΤΑΒΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Σφραγίδα γιν γιανγκΧΑΝΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ



                                                                                                          Η γραμματέας


                                                                                                 Πασχαλίδου Κυριακούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια: