Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ "SAPPEMEDICAL"



 Την Παρασκευή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολυιατρείου στις Σάπες, στην οδό Ξενοφώντος 24 και Βραδέλη γωνία, τηλέφωνα 25320/21205, email: sappemedical@gmail.com (ωράριο λειτουργίας 8.30 π.μ.-9 μ.μ. και το Σάββατο 9 π.μ.-2 μ.μ.). 
Τον Αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονας. Παρόντες ήταν  ο βουλευτής Καραγιουσούφ Αϊχάν, ο αντιπεριφερειάρχης Εβρου κ. Πέτροβιτς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαρωνείας - Σαπών κ. Τσακιράκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσάτσας,  γιατροί, επαγγελματίες και πολύς κόσμος. Όπως τόνισε  ο εκπρόσωπος της επιχείρησης κ. Βουλγαρίδης «Το Πολυιατρείο των Σαπών είναι μια προσφορά στον συνάνθρωπο που χρειάζεται ιατρική φροντίδα»
«Το πολυιατρείο «SAPPEMEDICAL» στις Σάπες  είναι ένα σύγχρονο Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο της Ροδόπης και θα συμβάλλει στα μέγιστα στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας της περιοχής μας καθώς και στην τοπική οικονομία», τόνισε ο επιστημονικός υπέυθυνος Ιατρος κ. Χουσειν Μπεκήρ.
«Σκοπός είναι η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών της ευρύτερης περιοχής με στόχο την λειτουργεία συγχρόνως πολλών ιατρείων όπως ορθοπεδικό-παθολογικό-καρδιολογικό-χειρουργικό-μαιευτικό-νευρολογικό-παιδιατρικό-ουρολογικό και συντοχρόνος η δημιουργία άλλων όπως πνευμονιολογικό-δερματολογικό κ.λ.π.» δήλωσε η η υπεύθυνη του "Sappemedical" κ. Κατσιπτσάκη Στέλλα.
 Το Πολυατρείο παρέχει ακόμη εκτός από κατ’ οίκον επισκέψεις, συνταχογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ, ετήσιο προαθλητικό έλεγχο, ετήσια προσχολικά πιστοποιητικά υγείας, θα παρέχει Υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών, επισκέψεις Ιατρού κατ’ οίκον και νοσηλευτική φροντίδα κατ’ οίκον, μεταφορά αασθενή στο Πολυιατρείο για εξετάσεις, προτεραιότητα στα ραντεβού, προτεραιότητα στην παραλαβή αποτελεσμάτων, προνόμια σε επισκέψεις και εξετάσεις, ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Καραγιουσούφ Αϊχάν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτροβιτς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλέξανδρούπολης κ Γοτσίδης Κώστας και η ιατρός Βούλα Ελευθεριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: