Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΡΟΔΟΠΗΣ
Σας προσκαλούμε στη σημαντικότατη ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Καβείρων 12, 1ος ορ. Κομοτηνή), προκειμένου να ενημερωθείτε για το συμφωνητικό συνεργασίας της ΚΕΕΕ με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση», που πραγματοποιήθηκε κατόπιν διαπραγμάτευσης και κοινή αποδοχή των δύο πλευρών.

Το θέμα θα αναλύσουν λεπτομερώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Συντονιστής της ΚΕΕΕ για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων κ. Στυλιανός Μωραΐτης και ο Πρόεδρος της «Αυτοδιαχείρισης», μουσικοσυνθέτης, κ. Γιάννης Γλέζος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν  ένα νόμιμο, σοβαρό και υπεύθυνο ρεπερτόριο γνωστών και επιφανών δημιουργών και αφετέρου να δοθεί μία συνολική απάντηση στην ΑΕΠΙ ΑΕ, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει άκαμπτη στην εισπρακτική διαδικασία, έχοντας την ίδια Διοίκηση, συνεπικουρούμενη από τη διορισμένη Επίτροπο. Επίσης, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο που οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμβληθούν με την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ».
Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων στην εκδήλωση είναι άκρως απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθείτε υπεύθυνα προς όφελός σας.Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
      του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  


Αργύριος Αργυρόπουλος

                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια: