Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥΛΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ (ΤΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ)
«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ»

Το Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών ξεκινά την φετινή του διαδρομή με την φιλοξενία έκθεσης φωτογραφίας της Τάνιας Πούλκου στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Μαρώνειας (τέως Κοινοτικό Κατάστημα) και τίτλο :

« Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ» .


Πρόκειται για την προσπάθεια ανίχνευσης –ψηλάφησης του πραγματικού σε μία διαδρομή μέσα από το φανταστικό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 26 7 2017 στις 7 30μμ

Τάνια Πούλκου

Γεννήθηκε στο Ορμένιο Ορεστιάδας Θράκης, σπούδασε Γλώσσα –Φιλολογία και Πολιτισμό των  Παρευξείνιων  Χωρών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μεγάλωσε μπολιασμένη με τις πολυπολιτισμικές κουλτούρες της ιδιαίτερης πατρίδας της, και ένιωσε την ανάγκη από πολύ μικρή να εγκλωβίσει αυτές τις δυναμικές αναμνήσεις  με τη πρώτη της φωτογραφική μηχανή, ξεκινώντας  έτσι και εξελίσσοντας  την όμορφη περιπέτεια  στα μονοπάτια της φωτογραφικής τέχνης. Η εμπνευσμένη  δουλειά της έχει εκτεθεί πολλές φορές σε ομαδικές εκθέσεις  στη Κομοτηνή, στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης  Θρακών καλλιτεχνών στα Ελευθέρια Θράκης όσο και τις εκθέσεις του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ν Ροδόπης «ΑΘΗΝΙΩΝ», όπου είναι αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του φωτογραφικού τμήματος του Συλλόγου. Παράλληλα ασκεί επαγγελματική φωτογράφηση σε επιλεγμένες δραστηριότητες και διάφορες εκδηλώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 26 7 \1 8 2017,7-9ΜΜ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: