Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ένας όμορφος γάμος στις Σάπες



Ένας όμορφος γάμος έγινε την προηγούμενη Κυριακή στις Σάπες
Η φιλόλογος Κορίνα Μαυροπούλου του Χρήστου και της Ελένης από τις Σάπες, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της καταξιωμένο ποδοσφαιριστή της Α εθνικής κατηγορίας Θανάση Παπαγεωργίου του Δημητρίου και της Ελένης  από τη Λάρισα.

Το μυστήριο με απόλυτη κατάνυξη τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών από τον αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο και τον π. Βασίλειο, ενώ το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κέντρο Έπαυλη με την επιμέλεια της οικογένειας Μπιτζίδη αφήνοντας όλους ευχαριστημένους από την άριστη εξυπηρέτηση και το ποιοτικό φαγητό.
Η νύφη πανέμορφη με ένα εξαιρετικά επιμελημένο νυφικό έκλεψε την παράσταση με την άνεση και το ταπεραμέντο της και ο γαμπρός σεμνός, απλός και φιλικός με όλους γοήτευσε τους καλεσμένους με την οικειότητα του.
Οι γονείς της νύφης Χρήστος και Ελένη δεν έκρυψαν τη χαρά τους αφού ευτύχησαν να δουν τη ν κόρη τους νυφούλα, ενώ οι γονείς του γαμπρού ένιωθαν το ίδιο ευτυχείς με τη μητέρα του να κλέβει την παράσταση στο χορευτικό σκέλος.
Κατά τη διάρκεια του γλεντιού κυριάρχησαν τα ποντιακά χωρίς να υστερήσουν και τα καραγκούνικα από τη Λάρισα που οι συγγενείς και οι φίλοι του γαμπρού τίμησαν δεόντως μέχρι τις πρωινές ώρες.
Οι συνάδελφοι του Θανάση έδωσαν δυναμικά το παρόν , το ίδιο και οι φίλοι και οι φίλες της Κορίνας.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και γέμισε η πίστα από κόσμο, όταν ο παππούς της νύφης Κώστας Μαυρίδης από το Θρυλόριο ύστερα από πολλά χρόνια έπαιξε λύρα κάτι που είχε κάνει τάμα για το γάμο της εγγονής του.
Τέλος καθ’όλη  τη διάρκεια της εκδήλωσης η συγκίνηση ήταν διάχυτη αφού όλοι έφεραν στη σκέψη τους τον μεγάλο απόντα που από ψηλά καμάρωνε και προστάτευε τη μικρή του αδερφή, όπως έκανε άλλωστε πάντα και χαιρόταν αφού την έβλεπε ευτυχισμένη να προχωρά τη ζωή της και να κάνει τη δική της οικογένεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: