Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Υπουργό Οικονομικών της ΒαυαρίαςΣυνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας, Δρ. Μarkus Soeder είχε ο πρ. Υπουργός και τ. βουλευτής Ροδόπης, Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης στο πλαίσιο της επίσκεψής του πρώτου στην Αθήνα για διακυβερνητικές επαφές και για ομιλία στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Βαυαρός Υπουργός, ανερχόμενος πολιτικός στη γερμανική πολιτική σκηνή, παρουσία του γνωστού ομογενή δικηγόρου του Μονάχου και συμβούλου της βαυαρικής κυβέρνησης, κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη, καθώς και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμου, ευχήθηκε στον Ευριπίδη Στυλιανίδη να επανέλθει σύντομα στην πολιτική σκηνή.
Ο Γερμανός πολιτικός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ζάππειο, σε κλειστό κύκλο ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων, μίλησε για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ενωμένης Ευρώπης και υπογράμμισε ότι η επιτυχία της Ελλαδας θα είναι και επιτυχία όχι μόνο της Γερμανίας, αλλά ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: