Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

6οs Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Δρόμου «Ροδόπη - Νέστος» 21-05-17 Σταυρούπολη Ξάνθης.Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τεραίν λόγω των υψομετρικών και του κακού οδοστρώματος, αγωνίστηκε αυτή τη Κυριακή η ομάδα του Θράκα Ιππέα στη Σταυρούπολη. Η έκβαση του αγώνα για τον Θράκα Ιππέα ήταν εξίσου δύσκολη αφού στα πρώτα χιλιόμετρα είχαμε τον τραυματισμό του Justin Rice, ως αποτέλεσμα μίας άσχημης πτώσης.
Ωστόσο, οι ατυχίες συνεχίστηκαν για τον Θράκα, με τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Χαρούν Μολλά στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα, και με αποτέλεσμα την πρόωρη εγκατάλειψή του. Παρόλες αυτές τις ατυχίες, οι αθλητές του Θράκα Ιππέα αγωνίστηκαν με πείσμα και κατάφεραν να διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις των μεταλλίων με αποκορύφωση την κατάκτηση της 2ης θέσης της γενικής κατάταξης, με τον Ορέστη Ιωαννίδη, και της 5ης με τον Άγγελο Φραγκούλη.
Στην κατηγορία των Γυναικών, είχαμε την άνετη επικράτηση της Ιασιώτισσας Βάσως Γαραγάνη με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, και στην κατηγορία των Παίδων είχαμε την 4η θέση για τον Γαβριήλ Δημουλά.

Μετά τιμής
Γκογκότσης Κυριάκος
                                                           Πρόεδρος του Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: