Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Συνάντηση με την ομάδα Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής είχε η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου.
Συνάντηση με την ομάδα Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής είχε η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου.  Στη συζήτηση της  τόσο με τους μαθητές- μέλη της ομάδας, όσο και με την Διευθύντρια του Γυμνασίου κα.  Δαργινίδου Λεμονιά, την υπεύθυνη καθηγήτρια Πληροφορικής,  κα. Γλυκερία Φωτιάδου και  την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα.   Φιλιππίδου Νούλα  τέθηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται των δραστηριοτήτων της ομάδας.


Η κα.  Ελευθεριάδου συνεχάρη τους μαθητές για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους που απέφεραν διακρίσεις  τόσο σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς όσο και  σε συμμετοχές παγκοσμίου  επιπέδου. Η πρωτοβουλία για την δημιουργία της ομάδος ανήκει στην  κυρία Φωτιάδου.  Άμεσοι αρωγοί  στάθηκαν τόσο η Διευθύντρια, κα. Δαργινίδου, όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, που πλέον λειτουργεί σε επίπεδο που αγγίζει τα επαγγελματικά στάνταρ,  είναι η χρηματοδότηση των δράσεων της δεδομένου  ότι συμμετέχει πλέον σε πολύ απαιτητικούς διαγωνισμούς και πολλές φορές έξω από τα όρια της χώρας. Η κα.  Ελευθεριάδου προέτρεψε την κα.  Φωτιάδου να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την καλή δουλειά  και της υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει να βρεθούν από τον ιδιωτικό τομέα τα απαιτούμενα ποσά για την χρηματοδότηση της ομάδος. «Εξάλλου πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σε πολλά», τόνισε η κα.  Ελευθεριάδου,  «και να επεκτείνουμε την ακτίνα δράσης μας σε διαφόρους τομείς και φυσικά και στον ιδιωτικό τομέα , χωρίς να τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Πρέπει  κι εμείς κάποτε ως κοινωνία να επιβραβεύουμε  τις προσπάθειες και τις επιδόσεις κάποιου  σε αυτήν τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: