Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το 2ο Open Tennis Juniors 2017



Την Κυριακή 12-03-2017, στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταλλουργικής, πραγματοποιήθηκε το 2ο Open Tennis  Juniors 2017 με συμμετοχές από Συλλόγους της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και από τη γειτονική Βουλγαρία.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συνδιοργανωτές (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής, Ειδικότητα Αντισφαίρισης Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. και Ε.Φ.Ο.Α. με εκπροσώπηση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ Μούρτζιο Χρήστο) έδωσαν την υπόσχεση να παγιωθεί για να εξαπλωθεί το τένις στην ακριτική περιοχή μας.
Ο Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής (Π.Ο.Α.Κ.) συμμετείχε με δεκαοκτώ (18) μικρούς αθλητές και αθλήτριες και η παρουσία τους ήταν πάνω από το αναμενόμενο, καθώς κέρδισε πρωτιές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.
Πιο συγκεκριμένα:
Αγόρια αρχάριοι 5-8 χρόνων Red level (κόκκινο επίπεδο):
1ος  Πετρίδης Απόστολος, 2ος  Χαριτόπουλος Κωνσταντίνος
Κορίτσια αρχάριοι 5-8 χρόνων Red level (κόκκινο επίπεδο):
1η Πετρίδου Θεοδώρα, 3η Μαυρομάτη Μαριλένα, 4η Γανίτη Μελίνα
Αγόρια μέτριοι 7-9 χρόνων Orange level (πορτοκαλί επίπεδο):
1ος Τζελέπης Ευάγγελος
Κορίτσια μέτριοι 7-9 χρόνων Orange level (πορτοκαλί επίπεδο):
4η Βαφειάδου Θεοδοσία
Αγόρια προχωρημένοι 8-10 χρόνων Green level (πράσινο επίπεδο):
1ος Βασιλειάδης Δημήτριος
Κορίτσια προχωρημένοι 8-10 χρόνων Green level (πράσινο επίπεδο):
3η Καρρά Ραφαέλα

Όλα τα υπόλοιπα παιδιά στάθηκαν αξιοπρεπώς στα γήπεδα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια και τις μελλοντικές επιτυχίες του Π.Ο.Α.Κ., ακολουθώντας κατά βήμα τους πρωτοκλασάτους αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιδόσεις τους, τους γονείς τους για την στήριξη που τους παρέχουν και τους προπονητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν.
Από το Δ.Σ. του Π.Ο.Α.Κ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: