Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας ΡοδόπηςΤην Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, αφού προχώρησε αρχικά στις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του πως μόνο με συνεννόηση και αλληλεγγύη θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για το καλό και την ευημερία του τόπου μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές υπηρεσιών, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Μουμίν Οντέρ και Περιφερειακός Σύμβουλος Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ. Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Νικολαϊδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού.
Λίγο πριν την καθιερωμένη φωτογραφία και το πέρας της εκδήλωσης, όλες οι πλευρές δεσμεύθηκαν πως θα συνεχίσουν να εργάζονται με αντίστοιχο ζήλο και διάθεση αλλά με πνεύμα ενότητας, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
                                                                                                                    Νικόλαος  Τσαλικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: