Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Προγραμα αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Κομοτηνή



Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 18:00
Τσικνοπέμπτη  - Κεντρική πλατεία Κομοτηνής
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού σας καλεί να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε με αστείρευτο κέφι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, με ζωντανή μουσική, με άφθονο κρασί και σουβλάκια. Ας φορέσουμε όλοι τη γιορτινή μας διάθεση και τις αποκριάτικες στολές μας, ας οπλιστούμε με χαρά και ας τσικνίσουμε όλοι μαζί στη φετινή αποκριά.


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 21:00
2ο KOM.on.PARTY - Κεντρική πλατεία Κομοτηνής
Το 2ο KOM.on.PARTY είναι πλέον γεγονός. Η Κομοτηνή γιορτάζει τις αποκριές με έναν ξεχωριστό και πάλι τρόπο. Την Παρασκευή 17/2/2017 ο Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης με τον πολιτιστικό σύλλογο «Trel@academy.κom» οργανώνουν την παραδοσιακή θρακιώτικη αποκριά στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Κομοτηνής. Μαζί τους η Εβρίτικη Ζυγιά, οι Σεϊμένηδες του Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά κι ου Καρβάβαλους που χει για ούλνους κάτ’ να πει γύρου απ τη φουτιά.
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 20:00 Καρναβαλική Παρέλαση
Αφετηρία Παρέλασης: Εργατικό Κέντρο και  οδό Θεμ. Σοφούλη
Το Σάββατο 18/2/2017, Η ΔΚΕΠΠΑΚ με πρωτοστάτες τους trelacademy και τον σύλλογο Εβριτών οργανώνουν και πάλι την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής και προσκαλούν Συλλόγους, ομάδες, σχολές χορού, γυμναστήρια, φοιτητές και μαθητές και όλους τους δημότες να συμμετέχουν δίνοντας το δικό τους στίγμα, χορεύοντας και τραγουδώντας. Η παρέλαση ξεκινά από το Εργατικό Κέντρο και τη οδό Θεμ. Σοφούλη στις 8 το βράδυ και η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται στην Πλατεία όπου τους καρναβαλιστές, μικρούς και μεγάλους, περιμένει ένα ξεχωριστό γιορταστικό πρόγραμμα.


 
 Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017  11:00 Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση
Αφετηρία Παρέλασης:1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής
Σας προσκαλούμε στη δεύτερη μαθητική ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής και ο Σύνδεσμος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής.
Θα συγκεντρωθούμε στο 1ο Δημοτικό και μέσω μιας τρελής πορείας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό την συνοδεία μουσικής και κλόουν, θα καταλήξουμε στη κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου θα γίνει ένα ξέφρενο party με Dj, καραμελοπόλεμο και σοκολατοπόλεμο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών είναι η συνοδεία από τον κηδεμόνα, η καλή διάθεση και το μασκάρεμα μικρών – μεγάλων. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά. Ελάτε να ζωντανέψουμε την πόλη μας με κέφι, μουσική και  χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: