Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ι.Ε.Τ.



Ειδική τιμητική διάκριση απένειμε το Ίδρυμα Μπότση στην εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ του Αγρινίου, για την προσφορά της στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση και για τα 56 χρόνια λειτουργίας της ως η αρχαιότερη εφημερίδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Το κείμενο της βράβευσης έχει ως εξής:
"ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΜΑΧΗΤΉΣ, η αρχαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ιδρύθηκε το 1961 από τον αείμνηστο Ανδρέα Κανή και από το 1986 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εκδίδεται από τον υιό του Νικόλαο Κανή . Ο ΜΑΧΗΤΉΣ το 2008 τιμήθηκε με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Καλύτερου Κυρίου Άρθρου που αθλοθετησε η Γενική Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης".


Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα της παλαιάς Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, αρχηγών κομμάτων, υπουργών, εκπροσώπων της θρησκευτικής, στρατιωτικής, αστυνομικής ηγεσίας, γνωστών δημοσιογράφων και πλήθος κόσμου. Βραβεύτηκαν ακόμα 17 προσωπικότητες του ευρύτερου δημοσιογραφικού χώρου και τρείς ακόμη εφημερίδες από όλη την Ελλάδα.
Την Ε.Ι.Ε.Τ. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Μουντάκης και ο β' αντιπρόεδρος Σπύρος Λάτσας.

Το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. συγχαίρει τον καλό συνάδελφο Νίκο Κανή για την νέα διάκριση της ιστορικής εφημερίδας "ΜΑΧΗΤΗΣ", μια διάκριση που αποδεικνύει την δυναμική και το κύρος που έχει ο εβδομαδιαίος περιφερειακός Τύπος ακόμα κι αυτή την δύσκολη για τον κλάδο εποχή.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                         ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: