Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ




Η μεγάλη αναπτυξιακή υστέρηση πληγή για την προοπτική των Σαπών
Επίσκεψη στην πόλη των Σαπών πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Ντάλια.

Ο Ιλχάν Αχμέτ, περιόδευσε στην αγορά των Σαπών, συνάντησε επαγγελματίες, εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και αγρότες καθώς και παράγοντες της τοπικής Ένωσης Επαγγελματιών των Σαπών και άκουσε τα προβλήματά τους.
Ο βουλευτής Ροδόπης, ενημέρωσε παράλληλα για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έλαβε όλο το προηγούμενο διάστημα για την πόλη και την επαρχία των Σαπών και συμφώνησε με τους τοπικούς φορείς ώστε να υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια ευρεία σύσκεψη φορέων με αποκλειστικό θέμα την αναπτυξιακή υστέρηση της χειμαζόμενης από την οικονομική δυσπραγία επαρχίας των Σαπών και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να ληφθούν πρωτοβουλίες για την αντιστροφή αυτού του κλίματος.
Στο ίδιο πλαίσιο, το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και τον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών για τον συντονισμό των ενεργειών σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.                            

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: