Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ελευθεριάδου Βουλα: «Επείγουσα η ανάγκη στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.»



Έχοντας κατά νου το σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει τα Αστυνομικά Τμήματα της Ροδόπης, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη η εκτέλεση του καθήκοντος από τους Αστυνομικούς που υπηρετούν σε αυτά, είναι και δικό μας καθήκον, ως κάτοικοι της Ροδόπης, να προσθέσουμε και τη δική μας φωνή στην απαίτηση στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
Εκτός από την υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων Ιάσμου και Νέας Καλλίστης, αίτημα το οποίο θεωρείται μεγίστης σημασίας, προστίθεται και το μείζον πρόβλημα της στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, το οποίο έως τώρα στεγάζεται σε ένα κτήριο λειτουργικά αναξιοπρεπές.

Αν και η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς το Υπουργείο Οικονομικών για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, ώστε να παραχωρηθεί το οίκημα της ΔΟΥ Σαπών, έλαβε τελικά αρνητική απάντηση, λόγω δέσμευσης του οικήματος από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.
Ζητούμε, λοιπόν, την άμεση διευθέτηση των παραπάνω θεμάτων, ώστε να λειτουργήσει στο προσεχές μέλλον όσο το δυνατόν καλύτερα  η Αστυνομική Φύλαξη της Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: