Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΡοδόπηςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης και την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Ν. Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

- Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Γεώργιος ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος ΜΟΥΡΤΗΣ, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Πέτρος ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. Παναγιώτης ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Ξάνθης κ. Χρήστος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
- Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς.
- Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς επίσης το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης, το «night club OMNIA» και το καφέ μπαρ «SQUARE» για τα δώρα που προσέφεραν.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ι.Ρ.Α.
Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

ΣΚΕΥΑ ΖΩΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: