Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΙΝ – ΓΙΑΝΓΚ στο 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU-JITSU (ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ)



Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου (JU-JITSU), στο Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System), στο Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System) και στο Σύστημα Τεχνικών εδάφους (Ne-waza System), υπό την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον αθλητικό σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ έλαβαν μέρος 3 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτριά τους κα Δήμητρα Μουσχάκη (μαύρη ζώνη JU-JITSU – 5 DAN). Παρά την ταλαιπωρία της μετάβασης των αθλητών από την Κομοτηνή στην Αθήνα, κατάφεραν να έχουν μια αξιόλογη αθλητική εμφάνιση και μάλιστα να διακριθούν .
Ø      Ο Λένος Εμμανουήλ (κατηγορία  +21 Fighting System -85κ.) αγωνίστηκε σε μια δύσκολη κατηγορία με δυνατούς αθλητές, κατάφερε  να παιξει σε 3 καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Ø      Η Νταντουρή Αλεξία (κατηγορία  -18 Fighting System -44κ.) κατάφερε συνεχείς νίκες, ώστε κατέλαβε επάξια την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο).
Ø      Η Λαδοπούλου Αργυρώ (κατηγορία  -18 Fighting System -52κ.) είναι μια νέα αθλήτρια, ωστόσο αποφάσισε με θάρρος να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες. Η εμφάνισή της ήταν αξιόλογη αφού κατάφερε 1 νίκη στους δύο αγώνες που έπαιξε.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές μας και στην προπονήτριά τους, που πάντα επιδεικνύουν το αθλητικό τους σθένος, σε αθλητικές διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.
              O πρόεδρος                                                                        Η γραμματέας


Δημητρακόπουλος Ευθύμιος                                                  Πασχαλίδου Κυριακούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: