Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τρεις γενιές αρτοποιοί - ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΕΡΗ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ



Παρουσία πολλών συγγενών και φίλων έγιναν την προηγούμενη Κυριακή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Αρτοποιία Κασέρη» που βρίσκεται στην οδό Βραδέλη 3 (δίπλα στο παλιό κατάστημα) στις Σάπες.

Η αρτοποιία Κασέρη έχει παράδοση τριών γενεών.
Ο παππούς Χρήστος, ο Πατέρας Σιδέρης και ο εγγονός Χρήστος με αγάπη επιμέλεια και ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και στον πελάτη διατηρούν αρτοποιία για 50 περίπου χρόνια.
Σήμερα ο Χρήστος Κασέρης ο νεώτερος έκανε ένα βήμα παραπάνω ανανεώνοντας το κατάστημα των Σαπών με την επέκταση και τον εμπλουτισμό που έκανε σε εξοπλισμό και προϊόντα, κάτι που εγγυάται μια καλή πορεία που πιθανότατα θα ακολουθήσει και η τέταρτη γενιά.
Στην αγκαλιά του Χρήστου ο μικρός Σιδέρης Κασέρης , ενώ μαζί με τον παππού Σιδέρη ο μικρός Σιδέρης Παπαμάλης επίσης από οικογένεια αρτοποιών στην Αλεξανδρούπολη, γιος της αδελφής του Χρήσου Γιώτας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα που τελεί υπό την επιμέλεια της Ευαγγελίας Μποζανάκη , συζύγου του Χρήστου και λειτουργεί με την άψογη εξυπηρέτηση των υπαλλήλων,  θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 5 το πρωί έως τα 9 το βράδυ.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: