Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ανοικτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του ορεινού καταφυγίου Ιάσμου




            Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου σας ενημερώνει ότι με απόφαση Γενικής Συνέλευσης προχωράει στην εκμίσθωση του ορεινού καταφυγίου που βρίσκεται στην κατοχή του στην περιοχή Πολύαρνο, βόρεια από την κωμόπολη του Ιάσμου. Η εν λόγω πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις/ιδιώτες που επιθυμούν κατόπιν μισθίου να ενοικιάσουν τον χώρο με σκοπό την εκμετάλλευσή του.

            Συγκεκριμένα το καταφύγιο βρίσκεται 20χμ. από τον Ίασμο και η πρόσβαση σ’ αυτό γίνεται μέσω χωματόδρομου που βρίσκεται σε καλή κατάσταση (μονοπάτι Ε6). Δημιουργήθηκε το 1998 μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «Leader II» με σκοπό την ανάδειξη του ορεινού όγκου της Ροδόπης και την προσέγγιση τουριστικών ρευμάτων στην περιοχή. Το κτίριο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα και περιλαμβάνει τους εξής χώρους:
            ● Στο ισόγειο υπάρχει πολυχώρος με κουζίνα, τραπεζαρίες και σαλόνι.
            ● Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 4 δωμάτια τα οποία διαθέτουν όλα τη δική   
            τους τουαλέτα και ντουζ.
            Το καταφύγιο υδροδοτείται μέσω δεξαμενής ικανής να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες όλων των επισκεπτών και ηλεκτροδοτείται από γεννήτρια υψηλής τάσης. Επίσης η θέρμανση του κτιρίου γίνεται μέσω εγκατάστασης καυστήρα πετρελαίου ενώ στο σαλόνι υπάρχουν 2 τζάκια.
            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο κ. Μπούκα Ηλία (6932380550) και τον υπεύθυνο του καταφυγίου και μέλος του Δ.Σ κ. Μυλωνά Αναστάσιο (6937375448).

                                                                                                                    Με τιμή,


 Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γεν. Γραμματέας



Μπούκας Ηλίας                                                                             Μηνάς Νικόλαος



Δεν υπάρχουν σχόλια: