Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2016




Με μεγάλη επισημότητα διεξήχθη  το  πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων –νεανίδων στην πόλη της Καρδίτσας από 29 Σεπ – 2 Οκτ 2016.
Με την δημοτική αρχή να στέκετε στο πλευρό τις διοργάνωσης , με την  εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση και την υλικό τεχνική υποστήριξη και των τριών ημερών,  προσέφεραν  στους αθλητές  απ’ όλη την Ελλάδα μια άψογη  φιλοξενία.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα, 560 στον αριθμό , αγωνίστηκαν για την είσοδο τους στην εθνική ομάδα, που θα αγωνιστεί στον Καναδά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα,  αλλά και για μια θέση στο βάθρο που θα τους ανταμείψει με επιπλέον μόρια για τις πανελλαδικές τους εξετάσεις.
Ο αθλητικός σύλλογος Σαπων συμμετείχε σε αυτό το πρωτάθλημα με δυο αθλητές από τις Σάπες , Κωστικιδη Φιλιππο και Μπαξεβανη Βασιλικη.
Ο Κωστικιδης Φίλιππος με πολύ καλή εμφάνιση , απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους ,  έδειξε την καλή του κατάσταση και κατετάγην  5ος στην κατηγορία του , αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Μπαξεβάνη Βασιλική , μια αθλήτρια που κατέβητε στην Καρδίτσα ως φαβορί, μιας και κατέχει την πρώτη θέση στην βόρεια Ελλάδα , επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση , έδωσε δύσκολους αγώνες  με άξιες διεκδικήτριες  κατάφερε να ξαναδεχθεί  3η , κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο  στο πρωτάθλημα.
Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ίδια ,τον σύλλογο  της , αλλά και την περιοχή.
Με αυτή της νίκη προσθέτει  7% στα μόρια που θα συγκεντρώσει  στις πανελλαδικές εξετάσεις της.
Να υπενθυμίσουμε  ότι η Βασιλική  θα αγωνιστεί στην Σερβία , με την επίλεκτη ομάδα καλύτερων  αθλητριών  της βόρεια  Ελλάδας  και τον άλλο μήνα στην Κροατία.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: