Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

«Κόσμος από χαρτί» Μια παράσταση από το Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής



Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9.00 μ.μ.

                                                      ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ
Το εφηβικό τμήμα του Εργαστηρίου Θεατρικής παιδείας  με την παράσταση τους «Κόσμος από χαρτί»  (μια διασκευή του best seller Χάρτινες Πόλεις ) έκλεισαν την φετινή θεατρική χρονιά και την επαναλαμβάνουν για δυο μοναδικές παραστάσεις. Ένα έργο που βουτάει με ειλικρινή τρόπο στον κόσμο των εφήβων προσφέροντας χιούμορ, μυστήριο, συγκίνηση.

«Έτσι όπως το σκέφτομαι, στον καθένα από εμάς αναλογεί ένα θαύμα. Η αλήθεια είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται ποτέ να με χτυπήσει κεραυνός, ούτε να κερδίσω το βραβείο Νόμπελ . Το δικό μου θαύμα ήταν το εξής: απ’ όλα τα σπίτια, σε όλες τις συνοικίες ολόκληρης της πόλης, εγώ κατέληξα να μένω δίπλα στην Μάργκο Ροθ Σπίγκελμαν. Η Μάργκο λάτρευε τα μυστήρια και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μετά από όσα έγιναν έκανα πολλές φορές την σκέψη ότι κατέληξε τελικά να γίνει να κι η ίδια»
Ο Κουέντιν αγαπούσε από πάντα την Μάργκο. Όταν εκείνη σκαρφαλώνει στο παράθυρο του και τον καλεί σε μια ολονύχτια περιπέτεια εκδίκησης δεν μπορεί παρά να δεχτεί. Όταν την επόμενη μέρα η Μάργκο έχει εξαφανιστεί, ανακαλύπτει ότι έχει αφήσει πίσω της στοιχεία που εξηγούν την εξαφάνιση της και οδηγούν βήμα βήμα  προς εκείνη. Για τον Κουέντιν αρχίζει κάπως έτσι το δικό του ταξίδι….
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων: 25310 37770

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Αννα Μαχαιροπούλου
Φωτισμοί: Δημήτρης Τζατζανάς
Παίζουν:
Χριστίνα Αθανασιάδου
Μαρία Γεωργίου
Γιώργος Ζευτερίδης
Ζωή Λιάπη
Μαργαρίτα Μαργαριτοπούλου
Ελίζα Κιτσικίδου
Νατάσσα Παγωνίδου
Βασίλης Πετρίδης
Χρύσα Σουσάμογλου
Τερψιθέα Χαριτοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: