Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Από τις 25-27 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη»



Φορέας ανάπτυξης και προαγωγής των τοπικών προϊόντων και των περιφερειακών επιχειρηματικών δράσεων η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» διοργανώνεται για 24η φορά στην Κομοτηνή, από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016.
Η έκθεση με την υπερτοπική εμβέλεια θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ).

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης, που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κα.
Η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» αποτελεί το κύριο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και έναν αξιόπιστο μοχλό ανάπτυξης, αλλά και δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας με τις όμορες χώρες.
Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει ένα ειδικό αφιέρωμα στα ελληνικά ποτά με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη τους, με παράλληλη παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.
Η έκθεση έχει σχεδιαστεί με τρόπο που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής των εκθετών σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και θα προσδώσει απτά επιχειρηματικά οφέλη.
Έτσι, θα αποτελέσει και αυτή τη φορά μια αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους, αξιοποιώντας την εκθεσιακή τεχνογνωσία και εμπειρία της ΔΕΘ-Helexpo.
Η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» πλαισιώνεται με πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων, όπως γευσιγνωσία ποτών και τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι το ακόλουθο:
Παρασκευή   25/11/2016:  10.00-22.00
Σάββατο       26/11/2016:   10.00-22.00 
Κυριακή        27/11/2016:   10.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: