Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ξενοδοχείο «Δίας»: Κάτι ξεχωριστο στον τουριστικό κλάδο



Κάτι νέο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα της φιλοξενίας, για την Θράκη στην Αλεξανδρούπολη.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ» του οποίου την διεύθυνση ανέλαβε πριν από λίγο καιρό ο συντοπίτης, πετυχημένος επαγγελματίας στον κλάδο εστίασης, κ. Χουσείν Σαρή Σακάλ.

Το ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ» ανακαινισμένο κοντά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, πίσω από το γήπεδο, δίπλα στο κέντρο της πόλης αποτελεί ένα χώρο ηρεμίας, ξεκούρασης, άνεσης, ξεγνοιασιάς και ασφάλειας για όλους .
Το φιλότιμο, η συνέπεια, η εργατικότητα και η επιδεξιότητα του προσωπικού, η εμπειρία το ενδιαφέρον, η καλή διάθεση και το μεράκι της διεύθυνσης αποτελούν εγγυήσεις για σωστή επιλογή.
Στο «ΔΙΑΣ» συναντιούνται οι ομορφιές της Αλεξανδρούπολης, η φιλοξενία της Ροδόπης, η γαστρονομικές μαγείες των Σαπών, το φιλότιμο της Ανατολής και η συνέπεια της Δύσης.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέχρι σήμερα, υπό τη νέα διεύθυνση, έχουν διαμείνει στο ξενοδοχείο σημαντικές προσωπικότητες, καθώς κι τουρίστες απ’όλες τις Βαλκανικές χώρες και όλων των Βαλαντίων μιας και η ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει δεν συνδέονται με υψηλό κόστος κάνοντάς το προσιτό σε όλους και από οικονομικής πλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: