Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Αποδυτήρια



-Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Ελπίδας Σαπών που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα υπό την τεχνική ηγεσία του Βασίλη Χαριτόπουλου και με τη συμμετοχή ικανοποιητικού αριθμού ποδοσφαιριστών ο οποίος αναμένεται να γίνει μεγαλύτερος μετά τα τέλη Αυγούστου.
Οι προπονήσεις γίνονται σε γήπεδο της Κομοτηνής διότι το δημοτικό στάδιο Σαπών δεν είναι έτοιμο να δεχθεί τέτοιες δραστηριότητες.

-Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της Ελπίδας Σαπών τα οποία κυμαίνονται και φέτος στο ποσό των 20 και των 50 ευρώ.
Τα διαρκείας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο για την ομάδα που με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, κρίνεται απαραίτητο για την αντιμετώπιση των πρώτων εξόδων της.
-Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών της Ελπίδας Σαπών τα οποία φέτος θα είναι τέσσερα: το τμήμα ποδοσφαίρου, το τμήμα μπάσκετ, το τμήμα βόλεϊ και το τμήμα στίβου.
Η διοίκηση της ομάδας ευελπιστεί να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό παιδιών και να βοηθήσει μέσω των ακαδημιών στην προσέλκυση των νέων της περιοχής, προς των αθλητισμό.
Παράλληλα οι διοικούντες στοχεύουν στο να εντοπιστούν και να αξιοποιηθούν τα παιδιά που έχουν κλίση και προοπτική στα διάφορα αθλήματα και να συνεχίσουν περαιτέρω την αθλητική τους σταδιοδρομία.
-Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ηρακλή Σαπών κ. Άκης Κατιγκαρίδης απέναντι στα σενάρια και στους λιγοστούς παράγοντες της ομάδας που ήθελαν φέτος ο Ηρακλής να εγκαταλείψει οικειοθελώς την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία και να αγωνιστεί σε κατώτερη κατηγορία.
«Θα αγωνιστούμε θα προσπαθήσουμε και αν δεν τα καταφέρουμε τότε ας υποβιβαστούμε με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι»,
δήλωσε με έμφαση ο πρόεδρος του Ηρακλή.                              
«Όλα τα άλλα δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα σαν τη δική μας», τόνισε ο κ Κατιγκαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: