Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

«Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ προς τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη»Μετά τη διπλή Ολυμπιακή νίκη της συμπατριώτισσας Άννας Κορακάκη στο αγώνισμα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:


«Αξιότιμη Ολυμπιονίκη, αγαπητή Άννα,
Θερμά συγχαρητήρια.
Με τον ευγενή αγώνα σου και την διπλή Ολυμπιακή σου νίκη κάνατε πράξη τα υψηλά ιδανικά του ολυμπιακού πνεύματος, τα αναλλοίωτα στους αιώνες λόγω της σημαντικότητάς τους και της αξίας τους και μας εξυψώσατε.
Η Ελληνική Σημαία έχει άξια παιδιά να την σηκώνουν ψηλά και εσένα Άννα σε πρωταγωνιστική θέση. Ας είναι όλη σου η πορεία γεμάτη χρυσές επιτυχίες, τιμή για την οικογένειά σου που σε πίστεψε και σε στήριξε και για την πατρίδα.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την οποία κατάγεσαι, με τις βαθιές ιστορικές ρίζες και το πλούσιο πολιτισμικό και αθλητικό της παρελθόν, αλλά και την σημερινή προσήλωσή μας σε υψηλούς ευγενής στόχους, θα συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού για την εδραίωση του αθλήματός σας στον τόπο μας και την υποστήριξη των προσπαθειών όλων στο ευ αγωνίζεστε.
Σ’ ευχαριστούμε όλοι μας συλλογικά και μεμονωμένα για την συγκίνηση και την χαρά που μας προσέφερες με τις Ολυμπιακές σου νίκες.
Υποκλινόμαστε στον αγώνα σου.
            Πάντα Δυνατή, Χρυσή και Δαφνοστεφανωμένη.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: