Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΠΩΝΣε κακή κατάσταση βρίσκεται το δημοτικό  στάδιο Σαπών στο οποίο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση της Ελπίδας Σαπών, χρειάζεται η στήριξη των τοπικών αρχών  για να συντηρηθούν οι κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις .
Αναλυτικότερα ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση καθώς τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει νερό να ποτιστεί.

Κάποια από τα κάγκελα έχουν πέσει και πρέπει να μπουν στη θέση τους καθώς αν δεν γίνει αυτό υπάρχει κίνδυνος η επιτροπή αδειοδότησης γηπέδων να μην εγκρίνει το γήπεδο και οι ομάδες των Σαπών να μείνουν χωρίς έδρα.
Ο στίβος και πιο συγκεκριμένα το νέο κουλουάρ που έγινε έχει γεμίσει χόρτα κάνοντας τον κόσμο που αθλείται καθημερινά να δυσανασχετεί και παράλληλα να σχολιάζει αρνητικά για την ποιότητα του έργου.
Όπως και να έχει όμως, υπάρχει ακόμα αρκετός καιρός για να διορθωθούν τα πράγματα στο γήπεδο μιας και τα πρωταθλήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο αρκεί να υπάρχει διάθεση για βοήθεια από όλες τις πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: