Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πρόγραμμα διαλέξεων με θέμα «εργασιακό στρες», που πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στην Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα και τη Δράμα και τις παρακολούθησαν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού σώματος


Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  

Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η δράση είχε ως στόχο το προσωπικό να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί να εντοπίσει και να διαχειριστεί το στρες που προκαλείται στον εργασιακό χώρο


Έξι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαλέξεις, με θέμα «εργασιακό στρες», πραγματοποιήθηκαν κατά τις ημέρες 1, 6 και 8-7-2016, στην Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα και τη Δράμα.

Οι διαλέξεις οργανώθηκαν με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει με γνώμονα τον άνθρωπο.

Ομιλητής σε αυτές ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού κ. ΓΚΟΤΟΣΙΔΗΣ Κωνσταντίνος.

Τις διαλέξεις παρακολούθησε προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετεί στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκη.

Ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν, να δοθούν στο προσωπικό των παραπάνω υπηρεσιών τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί να εντοπίσει και να διαχειριστεί το στρες που προκαλείται στον εργασιακό χώρο. 

Οι παρευρισκόμενοι, μετά το πέρας των διαλέξεων, είχαν τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας σχετικά ερωτήματα.

Σε χαιρετισμό που απήυθυνε στις διαλέξεις ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για όλους μας να μπορούμε να διαχειριστούμε το εργασιακό στρες και πολύ περισσότερο να το αξιοποιήσουμε δημιουργικά.

Η Αστυνομία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια: