Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ1.    Την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2016 και Ω/09.00΄ στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο και προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, η Π.Ε.ΠΥ.Δ. Α.Μ. & Θράκης θα πραγματοποίηση άσκηση με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ - ΠΥΡΟΣ 2016»   όπου θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (άνω των 1500 στρεμμάτων) στη δασική περιοχή Κίρκης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Π.Ε. Έβρου. (Συντεταγμένες (40ο 57΄13.68΄΄Β, 25ο 46΄51.31΄΄ Α)


2.     Η άσκηση θα αντιμετωπισθεί ως πραγματικό συμβάν δασικής πυρκαγιάς και θα ακολουθήσει όλα τα επιχειρησιακά στάδια μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό σώμα.

3.     Στην άσκηση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Π.Π. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δασικής Υπηρεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού κλπ.Από το γραφείο Διοικητικής Υποστήριξης
της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Α.Μ. & Θράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: