Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΘ ΡΟΔΟΠΗΣ



Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων αποφοίτων της ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών για τα θέματα της Μειονοτικής Εκπαίδευσης.
Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ ενημερώθηκε για όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, σε μια περίοδο που οι συζητήσεις για το παρόν και το μέλλον της Μειονοτικής Εκπαίδευσης καλούνται να προσλάβουν χαρακτήρα ουσιαστικό, μακριά από  κοινοτυπίες και κενές περιεχομένου ή και ενίοτε στρεβλές διακηρύξεις της Πολιτείας, που έχουν οδηγήσει στην διόγκωση των προβλημάτων σε ένα πολύ ευαίσθητο χώρο για την κοινωνία της Θράκης.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των αποφοίτων της ΕΠΑΘ από την πλευρά τους έθεσαν όλα τα μείζονα ζητήματα του κλάδου τους, εστιάζοντας κυρίως στην κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και σε όλα τα θεσμικά θέματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε κίνηση στον χώρο της Μειονοτικής Εκπαίδευσης, δεσμευόμενοι ότι θα παρουσιάσουν σύντομα πλήρες υπόμνημα με τα αιτήματά τους και τις θέσεις τους.
Ο βουλευτής Ροδόπης γνωστοποίησε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λάβει πρωτοβουλίες για την Μειονοτική Εκπαίδευση συνολικά.     


Δεν υπάρχουν σχόλια: