Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΟΕΕΘ και ο ΟΕΒΕΣ Ν. Ροδόπης αποφάσισαν για τις από κοινού ενέργειες των δράσεωνΤην Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνου και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης κ. Βαφειάδη Ανέστη, με θέμα  το ασφαλιστικό σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 οι φορείς εκπροσώπησης των εργαζομένων της χώρας και οι επιστημονικοί φορείς προχωρούν σε 24ωρη απεργία με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.
Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης, η ΟΕΕΘ και ο ΟΕΒΕΣ Ν. Ροδόπης με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, αποφάσισαν για τις από κοινού ενέργειες των δράσεων ως προς το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών και μη καταστημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την 4η Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: