Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΣΠΑΙΤΕ θέλει…οι Σάπες μπορούν;



Άρχισε και δυναμικά μάλιστα τη λειτουργία της η ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες
Όπως πληροφορηθήκαμε η καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων της οφείλονταν στην διαδικασία επιλογής διευθυντών και γραμματέων σε όλες τις σχολές της χώρας.
Ο νέος διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών κ. Καραφύλλης Δημήτρης ξεκίνησε αποφασιστικά τη δουλειά αρχίζοντας επαφές με τοπικούς παράγοντες, αλλά και ενέργειες για την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων της σχολής που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της.
Ανάμεσα στα άλλα που απασχολούν τη διεύθυνση είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών με πρώτη στο μέλημα την επίλυση του προβλήματος διαμονής.

Ως γνωστό πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να μείνουν τουλάχιστον κατά τις ημέρες λειτουργίας της σχολής στην πόλη μας και αναζητούν έναν τρόπο που θα τους εξυπηρετεί.
Που θα τους εξυπηρετεί όχι μόνο λειτουργικά αλλά χρονικά και οικονομικά.
Προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται πολλές προσπάθειες από τη διεύθυνση της σχολή και σε αυτή έχει υποχρέωση να συνδράμει και η τοπική κοινωνία.
Να συνδράμει γιατί η ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μια σημαντική επένδυση για την περιοχή Σαπών αρκεί να αξιοποιηθεί επαρκώς και ορθά από όλους!
Από τον δήμο, από τους φορείς, από τους επαγγελματίες, από τα σχολεία και από όλους τους πολίτες. Να αξιοποιηθεί ορθολογικά, οργανωμένα και σε συνεργασία με όλους τους συντελεστές της σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: