Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Α.Σ Ταεκβοντο Σαπων και ο Α.Σ Κομοτηνής στο 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στη Βουλγαρία-Σόφια.



Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου διεξήχθη στο 6 διεθνές πρωτάθλημα ταεκβοντο στη Σόφια της Βουλγαρίας, Με την συμμέτοχη 1000 αθλητών , από χώρες όπως Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιράν, Σερβία, Κροατία, Κύπρος, Αλβανία.
Ο σύλλογος της Κομοτηνής συμμετείχε με δυο αθλητές στους άνδρες: Μποκα Σταύρο στα -80 κιλά και το Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο στα -74 κιλά.
Από το σύλλογο τον Σάπων συμμετείχαν τρεις έφηβοι αθλητές: Κωστικιδης Φίλιππος στα -68 κιλά , η Φαρασοπουλου Βάσω στα -68 κιλά και η Μπαξεβανη Βίκυ στα +68 κιλά.

Έπειτα από δύσκολους αγώνες και με αρκετά ανεβασμένο το επίπεδο οι αθλητές μας έδειξαν την δική τους θέληση και ετοιμότητα (με την κλήρωση να μην τους ευνοεί αρκετά) , αντιμετωπίζοντας πρωταθλητές άλλων χωρών  με τον καλύτερο τρόπο.
Το αποτέλεσμα αυτής της έντονης προσπάθειας των παιδιων εκτός από την τεράστια εμπειρία που τους δόθηκε ήταν και μια 2η θέση και ένα ασημένιο μετάλλιο από την Μπαξεβανη Βίκυ που κατάφερε μετά από 3 αγώνες να φτάσει στον τελικό αποκλείοντας, στον πρώτο αγώνα την βουλγάρα αθλήτρια , ο δεύτερος αγώνας ήταν πιο εύκολος και στον τελικό, λίγο η κόπωση- λίγο η απειρία παρά την επιμονή της Βίκυς,  μας οδήγησαν στην  2 θέση.
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την άξια εκπροσώπηση της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: