Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κλοπές σε κεντρικά δημοτικά καταστήματα των Σαπών



Κλοπές στο ΚΕΠ και στο «Μπαράκι», στις Σάπες έγιναν την προηγούμενη Κυριακή αργά το βράδυ προς τα ξημερώματα της Δευτέρας αφαιρώντας υπολογιστές από το ΚΕΠ, ποτά και χρήματα από το Δημοτικό Αναψυκτήριο.
Οι δράστες βρήκαν πρόσφορο έδαφος αφού ο φωτισμός στην ευρύτερη περιοχή του πάρκου όπου βρίσκονται τα δύο κτίρια και τις εισόδους της πόλης, είναι  από ανεπαρκείς έως ανύπαρκτους.

Επίσης ελάχιστοι έως ανύπαρκτη είναι η αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής λόγω έλλειψης προσωπικού στις αστυνομικές υπηρεσίες των Σαπών.
Όπως δείχνουν τα πράγματα για μια ακόμη φορά η επιχείρηση έγινε οργανωμένα, οι δράστες είχαν γνώση του χώρου, του χρόνου και των κλοπιμαίων.
Το γεγονός αυτό θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους διοικούντες και τους ιθύνοντες , για να κινηθούν άμεσα προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του φωτισμού καθώς και στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην πόλη .
Οι κλοπές σε δημόσια ή δημοτικά κτίρια στα κεντρικότερα σημεία της πόλης αναδεικνύουν προβλήματα και παθογένειες στο τομέα της ασφάλειας και επιβάλλουν επιπρόσθετο προβληματισμό , περεταίρω ενέργειες και αποτελεσματικά βήματα στον τομέα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: