Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Θεσμός πλέον ο αγώνας δρόμου 1000 μέτρων του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2015 ο 3ος αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων που οργάνωσε το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. με αφετηρία νοτιοανατολικά του οικισμού παλιννοστούντων και τερματισμό στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών.
Στον αγώνα συμμετείχαν 180 αγωνιζόμενοι. Για πρώτη φορά προσκλήθηκαν και συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Μειονοτικού Σχολείου Σαπών, γονείς, κηδεμόνες και συγγενείς των μαθητών. Η οργάνωση του αγώνα  ήταν εξαιρετική αφού συνέβαλαν για αυτήν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων (για την οικονομική του βοήθεια σε κύπελλα, μετάλλια και χυμούς), φωτογράφοι της περιοχής και φυσικά οι εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών.

Μετά τον αγώνα απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους πρώτους νικητές και βραβεία συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η κατάταξη του αγώνα έχει ως εξής:
Αγόρια: 1ος Μαλές Σταύρος
                2ος Κενανίδης Μιχάλης
              3ος Γεωργαντάς Κων/νος
Κορίτσια: 1η Κενανίδου Σωτηρία
                    2η Σαποβαλίδου Βαλέρια
                   3η Κορωνίδου Θεοδώρα και Γιουσούφ Μπετούλ
Άντρες: 1ος Γιαννακόπουλος Δημήτρης
              2ος Πιτακούδης Χαράλαμπος
              3ος Μαλές Γιώργος
Γυναίκες: 1η Ντραχά Ευαγγελία
                   2η Ταρτανή Μαρία
                   3η Μεζιρίδου Ελένη
Η Διεύθυνση του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών συγχαίρει τους μαθητές και των δύο Δημοτικών σχολείων Σαπών, τους εκπαιδευτικούς τους, τους γονείς και κηδεμόνες, συγγενείς μαθητών και το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών που βοήθησαν για την διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης. Επίσης συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής: Καραθανάση Τάσο και Κενανίδη Γρηγόρη που ήταν οργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Ο αγώνας δρόμου 1.00 μ. έγινε πλέον θεσμός όχι μόνο για το Διαπ/κό Σχολείο Σαπών όπου για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον διοργάνωσε αλλά και για την ευρύτερη  τοπική κοινωνία.
Το σχολείο δείχνει για άλλη μια φορά ότι είναι ζωντανός οργανισμός όπου μαθητές, εκπ/κοί και ενήλικες κατάφεραν όλοι μαζί να συνεργαστούν, να αθληθούν και να μάθουν βιωματικά πως διοργανώνεται αλλά και πως διεξάγεται ένας αγώνας δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: