Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ Δήλωσε παρόν και στην έκθεση “KAVALAEXPO 2015”!




Πιστό στα μεγάλα επιχειρηματικά γεγονότα της περιοχής έτσι και τώρα στα πλαίσια της έκθεσης “KAVALAEXPO 2015”, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό  Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετείχε δυναμικά και φιλοξενήθηκε από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου στο εμπορικό περίπτερο 2 του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης» διαφημίζοντας τοπικά προϊόντα της Ροδόπης. Πλήθος κόσμου προσέγγισε το περίπτερο ώστε να το δει από κοντά, να δοκιμάσει τα προϊόντα και να ενημερωθεί για τα σημεία από όπου θα μπορούσε να τα προμηθευτεί.  Με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην έκθεση KAVALAEXPO 2015, η διοίκηση συνεχίζει την στρατηγική της εξωστρέφειας που έχει θέσει από την αρχή της τετραετίας της με μοναδικό στόχο να στηρίξει έμπρακτα την ανάπτυξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου και να συμβάλλει έτσι στην επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση υπήρχαν περίπτερα από δημόσιους φορείς, από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τεχνολογίας, της ενέργειας, των υπηρεσιών και της προβολής, της γαστρονομίας, της αισθητικής. Επίσης στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής η έκθεση συμπεριελάμβανε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπτερα από εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας όπως λύκεια του Ν. Καβάλας, το ΔΠΘ, το ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, το ΑΠΘ, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ.α. δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές ή φοιτητές – εκπροσώπους των περιπτέρων αυτών να παρουσιάσουν στους επισκέπτες σημαντικά τεχνολογικά εκθέματα.
Συνολικά 145 ήταν στο αριθμό τα περίπτερα που έδωσαν το παρόν από Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού.  Η έκθεση πέρα από το κομμάτι της προβολής προϊόντων περιείχε στο πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε εκθέτες και επισκέπτες. Με το κλείσιμο της έκθεσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους εκθέτες και δώσανε ραντεβού για την επόμενη χρονιά ευελπιστώντας σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος



  Αργυρόπουλος Αργύριος


Δεν υπάρχουν σχόλια: