Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοπορία στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση



Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών CosmoGlossa δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με πολύχρονη εμπειρία και συνεχή κατάρτιση, ολογομελή τμήματα 8-12 ατόμων, παρέχουν σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (εξάσκηση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προβολή slides, βιντεομαθήματα, βιντεοσκόπηση), ειδικό μάθημα συνομιλίας και δανειστική βιβλιοθήκη.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται είτε από πτυχιούχους καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.
Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.
Διδασκόμενες Γλώσσες: Αγγλικά, Τουρκικά και Ελληνικά για ξένους.
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Και Πληροφορικής CosmoGlossa παίρνει τη διδασκαλία στα σοβαρά. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα Ξένων Γλωσσών, συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία με τη χρήση νέων τεχνολογιών και την επαφή με κουλτούρες από διάφορα μέρη του κόσμου. Τα Αγγλικά, Τουρκικά και Ελληνικά για ξένους, απαρτίζουν την κύρια γκάμα των γλωσσών που διδάσκονται στο κέντρο μας.
Το τμήμα Πληροφορικής ασχολείται με την ολοκληρωμένη εκμάθηση και τη διεξοδική κατάρτιση των σπουδαστών στις σύγχρονες εφαρμογές Πληροφορικής, όπως πιστοποιείται και αναγνωρίζεται με τα διεθνή πτυχία ECDL, MICROSOFT, CAMBRIDGE


Δεν υπάρχουν σχόλια: