Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αποδυτήρια



-Με την ολοκλήρωση των εργασιών (αυτών που προβλέπονται στη σχετική μελέτη) στο Δημοτικό Στάδιο Σαπών ‘’Καλλιπάτειρα’’, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί από τους ιθύνοντες μεγάλη βαρύτητα σε ορισμένα θέματα.
Πρώτα-πρώτα να υπάρξει προσοχή και σχολαστικότητα στην παραλαβή του έργου, καθώς να γίνουν και δοκιμές σε όλους τους τομείς που έχουν κατασκευαστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί η καλή λειτουργία του.
Στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει γνωστό ποιος φορέας, ποια υπηρεσία, ποιο γραφείο και εν τέλει ποια πρόσωπα είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία και για την διοίκησή του γενικότερα.
Τέλος θα πρέπει από τους υπεύθυνους λειτουργίας των δημοτικών σταδίων να προβλεφθεί επαρκής επιτήρηση, σωστή φύλαξη, έλεγχος και ορθολογική διαχείριση για να ανταποκριθούν το συγκεκριμένο έργο αλλά και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του χώρου στην αποστολή τους, χωρίς φθορές, καταστροφές και αδικαιολόγητα προβλήματα.

-Γιατί τοποθετήθηκαν οι προβολείς στο γήπεδο των Σαπών;
Ακούστηκε από τα παιδιά που έκαναν απογευματινή προπόνηση την προηγούμενη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο, ότι πριν ακόμη τελειώσει η άθλησή τους έκλεισαν οι προβολείς.
Ύστερα από αυτό οι γονείς των συγκεκριμένων αθλητών αλλά και πολλοί πολίτες διερωτώνται: Γιατί άραγε τοποθετήθηκαν οι προβολείς στο γήπεδο των Σαπών;
Εάν κλείνουν ενώ διαρκεί ακόμα η προπόνηση ποια η σκοπιμότητα της τοποθέτησής τους;
Μήπως αύριο μεθαύριο κλείνουν και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή κάποιας διοργάνωσης;
-Άρχισε ήδη εντατικές προπονήσεις η εφηβική ομάδα της Ελπίδας Σαπών η οποία θα συμμετέχει στο εφηβικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣ Θράκης και το οποίο ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προπονήσεις αυτές παρακολουθούν 20 περίπου νέοι της περιοχής οι οποίοι αποτελούν το φυτώριο της Ελπίδας Σαπών.
Προπονητής είναι ο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Γρίβας Ευάγγελος, φοιτητής του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: