Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ



-Ο σύνδεσμος διαιτητών Ροδόπης θα πραγματοποιήσει σχολή διαιτησίας. Είναι αναγκαίο ότι πρέπει να μπαίνουν νέα πρόσωπα στον δύσκολο και πολύ υπεύθυνο τομέα της διαιτησίας αφού υπάρχει έλλειψη στελεχών τα τελευταία χρόνια στην Ροδόπη.. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως στις 21 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του  συνδέσμου και υπεύθυνος είναι ο κ. Ντοσίδης.


-Υπό το φως των προβολέων πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ Σαπών και του ΑΛΕΞ Αλεξανδρούπολης το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.
Ήταν πράγματι μια όμορφη εμπειρία που έκανε όμως πολλούς παράλληλα να αναρωτηθούν: Γιατί δεν ολοκληρώνονται τα έργα στο δημοτικό στάδιο Σαπών;
Γιατί δεν παραδίδεται ολόκληρο το έργο του σταδίου, ο στίβος και οι υπόλοιπες εργασίες ώστε να αξιοποιηθούν από τα αθλητικά σωματεία και να δοθούν για χρήση στη νεολαία;

-Σε καλό δρόμο βρίσκεται μέχρι στιγμής η πορεία των δηλώσεων συμμετοχής στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.
Ήδη 20 περίπου παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή για το τμήμα βόλεϊ, 30 για το τμήμα μπάσκετ και 30 για το τμήμα ποδοσφαίρου.
Εάν καταβληθούν λίγες περισσότερες προσπάθειες και αυξηθεί ο αριθμός αυτός τότε η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη και επί της ουσίας, η προσφορά στη νεολαία της περιοχής σαφώς μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: